Vuokranmaksu

Koteja kaikenlaisille talouksille.

Miten vuokranmaksu tapahtuu?

Ajallaan maksettu vuokra säästää sinua ylimääräisiltä kuluilta. ES Kodeilla vuokranmaksuun on saatavilla myös joustoa, mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu yllättäen tai maksuissa on muutoin ongelmia.

ES Kodeilla vuokranmaksun eräpäivä on kuukauden 5. päivä. Sinulle lähetetään viitteelliset tilisiirrot vuokran maksamista varten. Erillisiä kuukausilaskuja ei lähetetä. Käytä vuokran maksamisessa tilisiirron mukaista viitettä, jotta maksut kohdistuvat oikeaan asuntoon.

Mikäli vuokran maksamisessa ilmenee erityistilanteita, voit olla yhteydessä ES Kotien asiakaspalveluun ja sopia menettelytavoista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Omassa verkkopankissasi voit ottaa käyttöön e-laskun ja saada vuokralaskut suoraan verkkopankkiisi. Omat maksutietosi voit tarkistaa kirjautumalla asukassivuille. Oma talous -osiossa näet maksutietosi ja maksusuorituksesi. Osiossa näkyy myös, mikäli sinulla on rästejä tai ylimääräisiä maksuja.

Ongelmia vuokranmaksuissa

Kun maksat laskumme eräpäivään mennessä, vältyt turhilta huomautuskirjeiltä ja -kuluilta. Jos et saa maksettua vuokraa eräpäivään mennessä, otathan mahdollisimman pikaisesti yhteyttä ES Kotien asiakaspalveluun maksusuunnitelman tekemiseksi. Muuttuneessa taloudellisessa tilanteessa kannattaa myös tarkistaa mahdollisuus Kelan asumistukeen sekä toimeentulotukeen.

Kolmannen maksumuistutuksen jälkeen ryhdymme oikeudellisiin toimenpiteisiin velan perimiseksi ja vuokrasuhteen päättämiseksi.

Asiakaspalvelumme on apunasi!

p. 010 739 2399
asiakaspalvelu@es-kodit.fi