Rekry

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kiinteistöalan osaajia ja hyviä tyyppejä monipuolisiin työtehtäviin ja kodikkaaseen työyhteisöön!

Tule meille töihin!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kiinteistöalan osaajia ja hyviä tyyppejä monipuolisiin työtehtäviin ja kodikkaaseen työyhteisöön!

ES Isännöinti huolehtii taloyhtiöistä ja niiden asukkaista pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa. Tunnemme kotien mittaamattoman tunnearvon, ja autamme osakkaita säilyttämään asuntonsa arvon myös tulevaisuudessa. ES Kodit haluaa tarjota asukkaille aina itselle parhaan asumismuodon, kun haluaa omistaa kodistaan juuri sopivasti.

Millaista työtä tarjoamme?

Olemme ketterä kiinteistöalan toimija, jolle avoin ja reilu työote on tärkeää. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja vakaan työpaikan lämminhenkisessä porukassamme. Yrityksemme kompakti koko on voimavara: meillä uusia ideoita ja kehitysehdotuksia voi esittää reippaasti ja mutkattomasti! Toimialueemme sijaitsevat Kymenlaaksossa (Kouvolassa ja Kotkassa) ja pääkaupunkiseudulla.

Tee avoin hakemus!


Mitä odotamme sinulta?

Jos sinulla on taskussasi sopiva koulutus tai rutkasti kiinnostusta alalla työskentelyyn, hae rohkeasti mukaan! Arvostamme mm. isännöitsijän, kiinteistösihteerin tai muuta kiinteistöalan koulutusta, mutta järjestämme tarpeen tullen myös koulutusta porukkaamme liittyville henkilöille.

Meillä työtämme ohjaavat aina korkeaan laatuun pyrkiminen, palvelu varmalla ja ripeällä otteella sekä asenne, että kaikki ongelmat ratkotaan tavalla tai toisella asiakkaamme parhaaksi. Toivomme, että jaat kanssamme saman arvomaailman työntekijänä.

Max. tiedoston koko: 128 MB.
Voit liittää mukaan esim. ansioluettelosi.