Ohjeita asukassivun käyttöön

Ympärivuorokautista palvelua.

Asukassivut ovat palveluksessasi

ES Kotien asukassivut on asukkaiden oma palvelu, jossa voit asioida kellon ympäri. Asukassivujen kautta voit esimerkiksi seurata omia vuokranmaksutietojasi, ottaa meihin yhteyttä tai päivittää omia tietojasi – mihin aikaan vuorokaudesta tahansa! 

Näin saat asukassivut käyttöösi

1. Mene osoitteeseen es-kodit-asukassivut.etampuuri.fi

2. Rekisteröidy käyttäjäksi. Pääset kirjautumaan palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Palveluun voivat rekisteröityä kaikki ES Kotien asukkaat, joilla on voimassaoleva asumisoikeus- tai vuokrasopimus. Rekisteröitymiseen tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset. Huomaathan, että sähköpostin tulee olla sama, jonka olet antanut ES Kodeille tiedoksi.

3. Kirjoita rekisteröitymissivulle sähköpostiosoitteesi ja omanvalintainen sanasanasi.  Pyri keksimään salasana, joka sinun on helppo muistaa, mutta muiden vaikea arvata (salasanan tulee sisältää kahdeksan merkkiä, yksi iso kirjain ja yksi erikoismerkki).

4. Saat vahvistuslinkin sähköpostiisi, jonka kautta pääset kirjautumaan palveluun. Jos vahvistuslinkkiä ei tule, katso varmuuden vuoksi myös roskapostikansiosi.

5. Valmista tuli – tutustu asukassivujen palveluihin kaikessa rauhassa! Jatkossa kirjaudut asukassivuille sähköpostiosoitteellasi ja keksimälläsi salasanalla.

Mitä asukassivulta löytyy? 

Omat tiedot
Omat tiedot -sivulla voit pitää tietosi ajan tasalla. Voit päivittää puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja tilinumerosi. Ilmoita nimenmuutoksesta asiakaspalveluumme. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

Oma talous
Oma talous -sivulla näet maksutietosi, kuten vuokranmaksutilanteen ja omat maksusuorituksesi. Osiossa näet myös, mikäli sinulla on vuokrarästejä tai ylimääräisiä maksuja. Täältä löydät myös laskujen maksutiedot. Näet sivulta myös sopimuksesi tiedot, kuten asumisoikeus- tai vuokrasuhteen alkamispäivän, asuntosi huoneistotyypin ja neliöt, maksetun vakuuden ja sopimuksen osapuolet. 

Vikailmoitukset
Voit tehdä kiireettömän huoltopyynnön Vikailmoitukset-osiossa. Sivulta voit seurata jättämäsi ilmoituksen tilaa. Ilmoitusta tehdessä valitset valikosta, koskeeko vika asuntoa, talon yleisiä tiloja vai piha-aluetta. Voit myös liittää kuvia viasta, jolloin vian hahmottaminen viestin vastaanottajalla helpottuu.

Tiedotteet
ES Kotien tärkeät tiedotteet koskien koko taloa julkaistaan Tiedotteet -sivulla. Omat tiedot -sivulla voit halutessasi tilata herätteet viestinä puhelimeen uusimmista tiedotteista.

Viestit
Viestit -sivulla voit lähettää viestejä suoraan asiakaspalveluumme.

Kiinteistön tiedot
Kiinteistön tiedot -sivulle on koottu asuintalosi tiedot, kuten rakennusvuosi ja huoneistojen lukumäärä.

Yhteystiedot
Yhteystiedot-sivulta löydät asiakaspalvelun ja huoltoyhtiön yhteystiedot.