Uudet verkkosivumme on julkaistu

Olemme avanneet kokonaan uudistetun Es Kodit sivuston. Tavoitteena on ollut käyttäjäystävällinen ja selkeä sivusto. Ajatuksena uudistustyössä on ollut tehdä käyttäjää palvelevat sivut, joilta tieto löytyy helposti ja joilla käyttäjän on helppo edetä. Sivut toimivat kaikilla laitteilla, myös älypuhelimissa ja tableteissa.

– Lähdimme rakentamaan ennen kaikkea kaikille helppokäyttöistä sivustoa. Olemme käyneet läpi toimintatapojamme ja olemme päivittäneet paljon ohjeistuksiamme. Uusien sivujen myötä otamme käyttöön myös asukassivut sekä sähköisen irtisanomisilmoituksen. Haluamme yksinkertaisesti palvella asiakkaitamme paremmin. Vanha sivusto oli tullut kömpelyydessään tiensä päähän, kertoo hallintopäällikkö Saara Sburatura.

Raikas ulkoasu ja tuhti sisältö

Uuden sivuston ulkoasu on modernin raikas.  Ensisijaisena tarkoituksena on palvella niin nykyisiä kuin tuleviakin asukkaita paremmin. Haluamme tarjota pitkäaikaisia koteja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin ja erilaisille ihmisille. Toivomme, että sivusto on selkeä ja helposti lähestyttävä kaikille ihmisille.

Sivuston suunnittelussa otettiin huomioon asiakaspalautteita, käytiin läpi vanhaa sisältöä ja opittiin paljon muilta toimijoilta. Rakennetta on pyritty selkeyttämään ja sisällöt on kirjoitettu lähes kokonaan uudestaan. Olemme saaneet sivuille integraation myötä myös automaatiota, joka helpottaa meitä joka päiväisessä työssä ja pitää asuntojen tiedot ajantasaisina.

Sivusto toteutettiin kokonaisvaltaisessa yhteistyössä Avidly Agencyn kanssa.

Palaute on aina tervetullutta

Toivomme, että uudet nettisivumme palvelevat entistä paremmin. Palaute on aina tervetullutta, jotta voimme kehittää sivuja entisestään ja parantaa palveluamme. Jos huomasit kirjoitusvirheen, toimimattoman linkin tai kaipaat sivuille lisätietoja, niin ota meihin yhteyttä. Kehitämme sivustoa toiveidenne mukaan.