Upeita peruskorjattuja vuokra-asuntoja valmistumassa Korialle – Hae nyt!

Upeita peruskorjattuja vuokra-asuntoja valmistumassa Korialle – Hae nyt!

ES Kodit vuokratalon peruskorjaus Korialla osoitteessa Hakuntie 10-12 on aloitettu maaliskuussa. Talossa uusitaan ES-Laatuasunnot Oy:n omistamat 30 vuokrakotia. Peruskorjaus valmistuu syksyllä 2024. Peruskorjattuihin asuntoihin pääsee muuttamaan touko-elokuun aikana.

Hakuntie 10-12 on kaksikerroksinen pienkerrostalo rauhallisella entisellä varuskunta-alueella. Asunnot sijaitsevat vaikuttavassa punatiiliseinäisessä kasarmirakennuksessa aivan Kymijoen tuntumassa. Läheltä löytyvät kauppa, koulu ja päiväkoti. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.

Peruskorjauksessa uusitaan asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja asuinhuoneiden pinnat. 15 asuntoa kunnostetaan esteettömiksi senioriasunnoiksi. Esteettömissä asunnoissa voivat asua yli 55-vuotiaat tai esteettömän asunnon tarpeessa olevat. Lisäksi peruskorjauksessa uusitaan osa kiinteistön vesikattoa. Hakuntie 10-12 peruskorjauksessa taloon asennetaan myös jälkiasennettava hissi.

Peruskorjattavat asunnot valmistuvat touko-heinäkuussa. Asuntoihin voi laittaa jo hakemuksia tulemaan! Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme p. 010 739 2399 tai asiakaspalvelu@es-isannointi.fi. Hakuntiellä jo vapaana olevien asuntojen tilanteen löydät sivuiltamme tai Vuokraovesta.