Asukassivut – asukkaan oma palvelu

Asukassivut – asukkaan oma palvelu

ES Kotien asukassivut on asukkaiden oma palvelu, jossa voit asioida kellon ympäri. Asukassivujen kautta voit esimerkiksi seurata omia vuokranmaksutietojasi, ottaa meihin yhteyttä tai päivittää omia tietojasi – mihin aikaan vuorokaudesta tahansa! 

Olemme ottaneet käyttöön asukassivut. ES Kotien asukassivuilla asukas voi tarkistaa mm. oman vuokra- tai vastikesaldonsa ja laskutustietonsa, tulostaa laskun, päivittää yhteystietonsa tai ilmoittaa tarvittaessa tilinumeronsa. Asukassivujen kautta voit myös lähettää ja vastaanottaa viestejä ES Kotien asiakaspalvelun kanssa sekä jättää vikailmoituksen huoltoyhtiölle.

ES Kotien asukassivut löytyvät osoitteesta https://es-kodit-asukassivut.etampuuri.fi/ . Koska palvelussa voi tarkastella luottamuksellisia asiakastietoja, ensimmäisellä käyttökerralla käyttäjän pitää tunnistautua verkkopankkitunnisteella tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen käyttäjä saa omat tunnukset, joilla kirjautua sisään jatkossa. Lisätietoja ja ohjeita ES Kotien asukassivujen käyttämisestä voit lukea täältä.